Kontakt
Things Line Dahy Ernst
Forhåbningsholms Alle 25, 2 tv.
1904 Frederiksberg C
CVR nr. 38548239

Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig ved at sende en mail til things@linedahyernst.com eller ringe til mig på +45 5380 5636 på hverdage mellem 9 — 15.


Betaling
Når du har lagt en ordre på min webshop, modtager du en ordrebekræftelse på dit køb på den mailadresse, du har oplyst ved ordreafgivelse.

Du kan betale med alle danske og udenlandske kort på webshoppen og der tages naturligvis ikke et gebyr ved betaling. Pengene hæves først, når varerne afsendes. 
Alle priser er i DKK og er inklusive moms.


Levering
De her varer er næsten ikke til at vente på, og derfor sender jeg også pakker afsted hver dag. Alle ordrer leveres med GLS til en pakkeshop tæt på dig. Det er nemlig det mest fleksible og det jeg selv altid vælger, når jeg handler online. 
Prisen for porto er altid 40 kr.
Hvis du køber for 1500 kr. eller mere, tilbyder jeg fri personlig levering i København.

Jeg sender også meget gerne til udlandet, blot send mig en mail, så aftaler vi nærmere.


Fortrydelsesret
Hvis varen alligevel ikke falder i din smag, er du meget velkommen til at levere den tilbage inden for 14 dage og selvfølgelig i samme stand, som da du modtog den. Send mig venligst en mail, hvis du ønsker at gøre brug af din returret. Når varen er modtaget retur, sætter jeg pengene ind på det kort, du brugte, da du lagde ordren. 
Hvis du vil ombytte en vare, finder vi også ud af det.

Returadressen er:
Line Dahy Ernst
Forhåbningsholms Allé 25, 2.tv
1904 Frederiksberg C